Mylord Beach

Csodás kilátás, hatalmas terasz, felszerelt konyha és 5 medence várja a nyaralni vágyókat a Mylord beach apartmanban. A part mindössze 5 perc séta, bolt és éttermek a part mellett. Azoknak, akiknek a pihenés záloga, hogy a pezsgő nyaralóközpontok pár településnyi távolságra legyenek. A délkeletre tájolt teraszról a szigeten egyedülálló dupla öböl: Playa del Cura és Tauro homokjára látni – és a hullámok muzsikáját hallani. Az óceáni horizont a hálószobából és a nappali-konyha-étkezőből is látható. A belsőépítészeti kialakítás hosszabb tartózkodásra, távmunkára is alkalmassá teszi, de a szélessávú internet és a fölszerelt konyha előnyeit egy nyaralás alatt is élvezheti. A zárt komplexum medence-rendszerekkel, minicsúszdával, panoráma liftekkel, teniszpályával, saját éttermekkel, illetve változatos kültéri pihenősarkokkal ellátott, a sziklás hegyoldallal harmóniában kialakítva. A strand pár perces sétával elérhető; illetve, további közeli strandok is megközelíthetőek gyalogosan is, egészen a varázslatos Amadoresig, vagy az érintetlen Medio Almud naturista paradicsomáig. Mind a sűrű buszjáratokkal, akár taxival, vagy saját járművel igen gyorsan elérhető a gazdag lehetőségekkel bíró Puerto Rico, Arguinegín, de még a bájos Puerto de Mogán, vagy a dél további kincsei is.

Érkezés: 15:00-22:00
Távozás: 10:00
(Az érkezés és a távozás időpontját lehetőség szerint rugalmasan kezeljük)

* **82Eur/éj

*Az ár a teljes apartmanra vonatkozik (nem személyenként). Tartalmazza a kötelező adókat, illetékeket és a távozás utáni egyszeri takarítási díjat.
** Kivéve a december 22-től január 7-ig terjedő időszakban

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Járd be az apartmant 3D-ben!

A linkre kattintva megtekintheted a lakást 3dimenzióban. A fehèr körökre vagy fehèr nyilakra kattintva sètálhatsz a helysègek között. A teraszokra èrve, ha kis repülőgèp vagy drón ikont látsz az ègen, kattints rá ès megtekintheted a várost ès a környező partokat. (Ha eltèvednèl, a telefon/számítógèp „vissza” gombjával vissza tudsz jutni az előző lapra)
Jó nèzelődèst☺

Maximális férőhely
3
Nappalik száma
1
Konyhák száma
1
Fürdőszobák száma
1
Mosógép
Az apartmanban
wifi
ingyenes
Város
Playa del Cura
Klíma
van