Ingatlan Gran Canarián


Ha te is beleszerettèl a csodálatos Gran Canariába, mi segítünk, hogy álmod valóra váljon!

Az örök tavasz szigetén egész évben élvezheted a napsütést, a kirándulásokat és a gyönyörű strandokat. Ez a csodálatos sziget nem csak nyaralásra, de rövid vagy hosszútávú  befektetésnek is kiváló célpont. 

Miért minket válassz?

Átfogó tájékoztatót nyújtunk a sziget lehetőségeiről, a területi besorolások különbségeiről, sajátosságairól, hogy felkészülten választhasd ki a számodra legmegfelelőbb ingatlant.  

Ingatlan keresése

A megfelelő ingatlan, legyen az apartman, lakóház vagy akár egy farm, nem csak a fizikai tulajdonságairól  és elhelyezkedéséről szól, hanem legfőképpen rólad. Arra törekszünk, hogy az ingatlan maximálisan kielégítse a te céljaidat és ha még nem vagy biztos a lehetőségeidben, céljaidban a keresésben is segítünk.

A vásárlás folyamata

Többéves tapasztalattal  támogatunk, hogy a vásárlás minden lépésében szakmailag, és emberileg is megfelelően legyél képviselve.

A vásárlás teljes folyamata alatt melletted vagyunk, magyar nyelven minden pontot elmagyarázunk és igény szerint reprezentálunk, legyen az jogi vagy adminisztrációs kérdés. 

Teljes körű szolgáltatást adunk, az ingatlan megtalálásától a vételi szerződésen át, a regisztrációs folyamat befejezéséig. Amíg pedig mi dolgozunk, addig te a pálmafák alatt pihenhetsz!

A vásárlás után

Ingatlannal kapcsolatos egyéb szolgáltatásokban is tudunk segíteni, legyen az felújítás, bútorozás vagy akár takarítás. Természetesen ezeket is az igényeidhez személyre szabottan.

Mi nem azért vagyunk, hogy egy ingatlant vegyél hanem azért, hogy megtaláld AZT az ingatlant amit valóban keresel. Mert nálunk te nem csak egy szám vagy!