Rólunk

Miért válaszd a Kanári kalandok csapatát?

Amikor elkezdtük a Kanári Kalandok céget, mindenki azt emelte ki, hogy családias, baráti, segítőkész csapat. Közben lehetőségeink megsokszorozódtak, így az odafigyelés mellett sokkal több apartmant, kreatív programot, túrát tudunk ajánlani nektek. Ami viszont nem változott, hogy megmaradt cégünk baráti, családias légköre. Ha minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy nyaralásod jó kezekben lesz, utazásod előtt vagy közben, ha bármikor elakadsz, segítséget nyújtunk számodra magyar nyelven.

Megjelenéseink

Magyarósi Csaba idén is nálunk szállt meg családjával és megnéztük együtt milyen is a vörös és kék banán.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy mi is szerepelhettünk a Tények Plusz műsorának Gran Canaria szigetéről forgatott részében:

Újra nálunk járt Magyarósi Csaba

Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy Magyarósi Csaba a mi apartmanunkat választotta arra az időre, amíg a Salto de Chira projektről forgatott és egyúttal újra meglátogatott minket a farmon:

A TV2 stábja Gran Canaria megújuló energia projektjéről kérdezett minket:

Magyarósi Csaba forgatott velünk egyik óceánra néző apartmanunkban, de nem csak forgatott hanem a „Menő lakás” csapata segített felújítani is azt:

A TöbbMintTestŐr stábja arról kérdezett minket, miért érdemes Gran Canaria-t választani utazásunk célállomásának és mire kell figyelni, hogy a nyaralás biztonságos és gondtalan legyen

Magyarósi Csaba egyik kedves nézője küldött be egy képet a stúdióba, amihez nekünk is közünk van:

A TV2 stábja arról kérdezett, hogy miért érdemes Gran Canaria déli partjait választani, és mire figyeljünk apartman foglalás előtt és közben.

Legutóbbi játékunkat Magyarósi Csaba konferálta fel:

Mit csinálunk, amikor nem a nyaralásotokat szervezzük?

Nézd meg Magyarósi Csaba videóját rólunk:

Kanári Kalandok

Mert nálunk nem csak egy szám vagy!

Facebook oldalunkon hetente jelentkezünk friss hírekkel, akciókkal, érdekességekkel és azt is megnézheted, hogy vendégeinknek milyen tapasztalatai voltak nyaralásuk során.