Las Palmas városnézés

Utazása reggel Playa del Inglésről indul, felvételi pont legtöbb esetben az ön szállodája. Az első megálló Barranco de Guayadeque, ahol az őslakosok barlang együttesét, valamint az abban kialakított barlangéttermet tekintheti meg. A barlang mellett található sziklakápolnába is érdemes benéznie, idegenvezetőnk sok érdekes információval szolgál majd. A program része egy barlanglakás felfedezése, és természetesen megkóstolhatja a híres Serrano sonkát is.

Utána Arucas felé folytatjuk az utunkat. A településen működik Spanyolország legrégebbi rumgyára, ahol részese lehet a gyártás folyamatának és megkóstolhatja az itt készülő italokat. A rummúzeumban betekintést nyer a rumkészítés történelmébe, majd a városban látogatást teszünk a San Juan templomban.

Utunk ezután Las Palmas két ősi, a 15. századból fennmaradt kerületébe, Veguetába és Trianába vezet. Elsőként a hal-, gyümölcs-, és zöldségpiacra látogatunk, ahol megkóstolhatja a helyi gyümölcsök ízét, majd a történelmi városrészbe sétálunk. A történelmi városrészben találja a Calle Trianát, azaz a bevásárlóutcát. A programot folytathatja a csoporttal, ha meg szeretné látogatni a Santa Ana katedrálist és a Kolumbusz-házat, vagy saját ízlése szerint válogat a főváros látnivalóiból, bevásárlási lehetőségeiből.

A találkozót követően meglátogatjuk a Playa Las Canterast, amely a világ második legnagyobb városi strandja. Itt is szabadprogramot ajánlunk utasainknak, így lehetősége adódik az Auditórium megtekintésére, vásárlásra Las Arenas Plázában, sétálni, kávézni Las Canterason sétányán, vagy strandolni.

Következő állomásunk Bandama, ami Gran Canaria utolsó működő vulkánja volt 5.000 évvel ezelőtt. A Pico de Bandama csúcsáról gyönyörködhet a kilátásban, bekukkanthat a 200 méter mély kráterbe és megcsodálhatja Las Palmas panorámáját.

A kirándulás során igényelhet ebédet, melyet kérjük, hogy a program megrendeléskor jelezzen helyi képviselőnknek!
Az ebéd fakultatív és min. 12 fő jelentkezése esetén tudjuk biztosítani.

Miért érdemes részt vennie a Las Palmas városnézés magyar idegenvezetéssel programon?

Gran Canaria számos fontos látnivalóját érinti a túra, meglátogathatja Gran Canaria fővárosát, szakértő, Gran Canarián élő, magyar anyanyelvű idegenvezetőnk minden érdekességre felhívja a figyelmét, minden kérdésére válaszol, csodálatos élményeket szerezhet, kényelmesen, autóbérlés nélkül élvezheti a programot.

Az ár tartalmazza a transzferek, a kóstolók és a belépők költségeit is, azonban az ebéd árát nem!

Étkezés: a program nem tartalmaz étkezést, fakultatív étkezési lehetőségekről érdeklődjön képviselőnknél!

Idegenvezetés nyelve
magyar
Ajánlott öltözék
kényelmes cipő, réteges öltözet, strandoláshoz ruhaneműk, törölközők.