Beach Club

Puerto Rico a sziget egyik ékköve, ez a 2 szintes apartman pedig Puerto Ricoé. 2023 novemberében teljeskörű felújítás után, a lakás megkapta a környezethez illő harmonikus, mégis extravagáns belső kialakítását.

Innen tényleg csak néhány lépés a homokos, napernyőkkel és minden kényelmi funkcióval felszerelt strand, éttermek, kávézók, valamint egy parti klub, gyerek és felnőttbarát édesvízü medencékkel és koktélbárral. Az emeleti teraszról a panoráma a reggeli kávét is frissítőbbé teszi, de az egzotikus növények árnyékában jacuzzizni is lehet. Hangulatos privát kert, teljeskörűen berendezett konyha, mosogatógéppel. Két hálószoba, két fürdőszoba, szeparált vendégágy a nappaliban. A lakáshoz az udvarban autóbeálló tartozik, ami ingyenesen használható. A sorházakból álló komplexum mindössze 8 apartmanból áll, így a nyugodt pihenés garantált.

A közelben nyitott meg az elegáns Mogan Mall, nemzetközi márkákkal, gyorséttermekkel, az egész családnak kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokkal.

A közösségi közlekedés kiváló, Maspalomas, Playa del Inglés, Arguineguin vagy a repülőtér könnyen megközelíthető.

Érkezés: 15:00
Távozás: 10:00
(Az érkezés és a távozás időpontját lehetőség szerint rugalmasan kezeljük)

  • 190 EUR/éj – bevezető foglalási időszak 2024.01.31-ig.
  • 270 EUR/éj – Ünnepi időszak: december 21-január 4.
  • 200 EUR/éj – április 16 – szeptember 30. között
  • 230 EUR/éj – október 1- április 15. között

Az ár a teljes apartmanra vonatkozik (nem személyenként). Tartalmazza a kötelező adókat, illetékeket és a távozás utáni egyszeri takarítási díjat.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Maximális férőhely
5
Hálószobák száma
2
Nappalik száma
1
Fürdőszobák száma
2
wifi
ingyenes
Város
Puerto Rico
Klíma
van